Kerkje van Eenum

Uitzicht over de landerijen

Prachtige luchten

Avondrood boven de landerijen

Stro op het land

De omgeving

Vakantiehuisje Groningen, Eenum

Het weidse landschap van het Groningse Hogeland biedt zoveel prachtigs om van te genieten: de wierden, dijken, sluizen en maren, oude kerkjes, prachtige borgen en pittoreske dorpjes, eindeloze vergezichten en prachtige wolkenluchten.  Voor de natuurliefhebbers zijn er prachtige gebieden om te bezoeken: het Reitdiepgebied, de Dollard en de Waddenkust.

Voor de wandelaars zijn er routes langs de Waddenkust, dwars door de weilanden of over oeroude wandelpaden. Er zijn vele fietsroutes, onder andere langs de waddenzeedijken of de Dollard Route.

Huisje Vergezicht ligt op 10 fietsminuten van Loppersum, een sfeervol oud dorp met o.a. een treinstation, een Albert Hein, biologische supermarkt en een bakker.

Ons natuurhuisje ligt ver van de snelweg, maar toch op slechts 20 autominuten van de bruisende universiteitsstad Groningen. Bezoek de stad voor het Groninger Museum, een mooie stadswandeling, shoppen of een lekker hapje eten in één van de vele goede restaurants.

Op 10 autominuten van Eenum ligt het historische stadje Appingedam, met de beroemde hangende keukens en de mooie oude straatjes en bruggetjes. Het is een prachtige plek om rond te wandelen en te genieten van de sfeer.

“Ruim, schoon en sfeervol ingericht huisje! Met een prachtig vergezicht. In de omgeving is veel te doen, ook voor
kinderen. De verhuurders zijn zeer hartelijke mensen. Kortom: een aanrader! “

Wieteke

Uitjes & activiteiten in stad en provincie Groningen

Cultuur
Natuur
Actief
Wellness
Voor kinderen buiten
Voor kinderen binnen

 

In het huisje ligt informatie over fiets- en wandelroutes, musea, dierenparken, speeltuinen, zwembaden, restaurants en andere
bezienswaardigheden.